Israëlische M&H whisky distilleerderij lanceert de APEX serie

Goed nieuws voor whisky liefhebbers! De eerste whiskydistilleerderij van Israël, M & H distillery lanceert met trots de Apex Series, een doorlopende serie whisky’s met een kleine batch. Voor de release heeft M&H Distillery drie namen van unieke vaten onthuld: Pomegranate Wine Cask, Chardonnay White Wine Cask, French Limousin Cognac Cask.

De succesvolle lancering van M & H’s eerste kernassortiment single malt whisky’s vorig jaar resulteerde in prestigieuze onderscheidingen. Craft Producer of the Year in de 2021 Icons of Whisky van Whisky Magazine en Top 20 Whisky’s van Whisky Advocate in 2020 maken daar deel van uit.

De Apex-serie versterkt M & H’s voortdurende toewijding aan innovatie zonder afbreuk te doen aan vakmanschap en traditie. Gerijpt in het unieke mediterrane klimaat en vervaardigd door hoofd distilleerder Tomer Goren, is de Apex-serie het resultaat van jarenlange zorgvuldige experimenten met speciale vaten.

Apex eerste serie omvat een lokale Chardonnay Wine Cask, een Pomegranate Wine Cask en Cognac Cask .

De Apex-serie is een geweldige kans om onze innovatieve en out-of-the-box aanpak te demonstreren ”, aldus Tomer Goren. “Naast het handhaven van de normen van de traditionele industrie, zijn we altijd op zoek naar manieren om onze creativiteit te uiten en de wereld het unieke karakter van het maken van whisky in Israël te laten zien.

De Apex-collectie is vanaf deze maand in beperkte hoeveelheden verkrijgbaar bij gespecialiseerde whiskywinkels en e-commerceplatforms. De eerste landen die de Apex-serie ontvangen, zijn onder meer Nederland waar deze whisky o.a. verkrijgbaar is via Dramtime.nl

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!