Israëlische mobiliteitsapp ´Moovit App´nu ook voor de trein

Foto Moovit

Na dat het eerder al mogelijk was om voor je OV busreis te betalen via de Moovit app, kunnen ook treinreizigers nu betalen en hun routes plannen met behulp van de Israëlische mobiliteitsapp. Het ministerie van Transport koos voor de Mobility-as-a-Service-app om reizigers met de Israëlische spoorwegen een eenvoudige manier te bieden om hun reizen te betalen.

Moovit, dat betalingsmogelijkheden heeft die door Pango worden aangeboden, helpt de noodzaak van reispassen of ‘RavKav’-kaarten te elimineren.

“De lancering van mobiele ticketing in Moovit is een belangrijke mijlpaal voor het openbaar vervoer in Israël”, aldus Yovav Meydad, Chief Growth and Marketing Officer van Moovit. 

“Uit onze uitgebreide wereldwijde ervaring weten we dat het toegankelijker maken van vervoer, als onderdeel van Mobility-as-a-Service, de tevredenheid van rijders en uiteindelijk hun loyaliteit vergroot”. De eerste keer dat Moovit’s service werd uitgebreid naar het treinsysteem was in de stad Haifa.

Moovit heeft nu alles wat je nodig hebt om te plannen, te betalen en te rijden, allemaal vanuit één app. Moovit helpt gebruikers ook bij het plannen en vinden van ritten voor een verscheidenheid aan verschillende micromobiliteits- of carpoolmodellen, zoals fietsen, e-scooters, Gett taxidienst, Waze Carpool en meer. 

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)