“Over Grenzen” – Een nieuw boek van Joanne Nihom

Op 16 maart verschijnt bij KokBoekencentrum Uitgevers het boek “Over grenzen, Mijn leven in Israël“, waarin Joanne Nihom schrijft over mensen die het verschil maken. Zo schrijft Joanne over gezamenlijke Israëlische en Palestijnse initiatieven en bijvoorbeeld verhalen over een ziekenhuisclown uit Gaza en een vrouw van Druzische afkomst die de politiek inging.

Joanne Nihom laat de wereld zien door de ogen van een rijke samenstelling van mensen die ze de afgelopen jaren heeft ontmoet in Israël. Door deze indrukwekkende verhalen af te wisselen met een divers scala aan eigen dagboekfragmenten, ervaringen en bevindingen, waant de lezer zich moeiteloos in een verassende nieuwe wereld.

Het conflict tussen Israël en zijn buurlanden is in veel media een geliefd onderwerp, echter halen de verhalen van mensen ter plekke halen de media vaak niet. Daarom schrijft Joanne Nihom over de positieve initiatieven en inspirerende mensen en toont zij zich als Joodse vrouw kwetsbaar in de voor haar soms ingewikkelde maatschappij. Haar indrukwekkende verhalen gaan over verbinding, over het gewone en ongewone en de uitdagingen van de regio.

Het boek is vanaf heden in de boekhandel en online bij o.a. Bol.com en Amazon, verkrijgbaar.

Bekijk hieronder het interview van Christenen voor Israël met Joanne Nihom.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)