Stembureaus in Israël geopend

Ter illustratie. Screenshot Channel 13

In Israël zijn de stembureaus geopend voor de vierde verkiezingen op rij in twee jaar. 6,5 miljoen Israëliërs kunnen in 13.500 stembureaus vandaag hun stem uitbrengen, waaronder in 750 stembureaus die zijn bestemd voor mensen die besmet zijn met het COVID-19 virus.

De stembureaus openden om 7 uur en blijven open tot 10 uur vanavond, waarna de eerste exitpolls worden verwacht.

Echter, deze zullen deze keer minder betrouwbaar zijn (alhoewel het vaker voorkwam dat de uitslag anders was dan de exitpolls voorspelden) omdat de ca. 600.000 stemmen per post uitgebrachte stemmen, deze pas de komende dagen zullen worden geteld.

Mensen die het weten kunnen gaan ervan uit dat deze poststemmen goed zijn voor 13-15 Knesset zetels.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)