André Rieu geeft opnieuw concert in Israël

Fragment uit het concert van André Rieu – 2018 in Tel Aviv

Nadat André Rieu zijn concert in Israël af moest zeggen in verband met de pandemie, komt hij opnieuw naar Tel Aviv. De shows vinden plaats op 4 en 5 november in de Menorah Mvtachim Hall.

Op de eigen website van André Rieu staat aangekondigd: “Samen met zijn 60-koppige Johann Strauss Orkest en vele internationale solisten pakt de maestro ditmaal groots uit met zijn nieuwe show. Verwacht een kleurrijk concert vol heerlijke muziek, vele verrassingen, ballonnen, Laat je meeslepen door de meest romantische melodieën of deins mee op een van de aanstekelijke walsen. Een avond vol humor, ontroering en herkenning voor jong en oud.”

“Het is waar dat door de pandemie onze concerten over de hele wereld zijn uitgesteld, maar we geven niet op. En jij, Israël, wordt het eerste land waarnaar we terugkeren”, aldus Rieu aan de Jerusalem Post.

Informatie over tickets zie deze link.

Fotobewerking van printscreen Youtube

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!