Arabische wereld doet mee aan virtuele March of the Living

Dr. Majid Al Sarrah. Foto MARCH OF THE LIVING)

Tientallen berichten uit de Arabische wereld zijn binnengekomen als onderdeel van de herdenkingscampagne die de March of the Living voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert, meldt the Jerusalem Post.

De berichten kwamen uit Saoedi-Arabië, Bahrein, de Verenigde Arabische Emiraten, Egypte en andere Arabische landen, dankzij de deelname van de Sharaka-organisatie (Arabisch voor ‘Partnerschap’), onder leiding van Amit Deri (Israël) en Dr. Majid Al Sarrah (VAE) de medeoprichters van de organisatie die tot stand kwam dankzij de Abraham-akkoorden.

Najat Al-Saied, een lid van Sharaka uit Saoedi-Arabië, schreef: “Joden over de hele wereld moeten weten dat ze niet alleen zijn. De Arabische staten die de Abraham-akkoorden hebben ondertekend en andere Arabische staten staan ​​aan hun kant.”

Najat Al- Saied. <em>Foto MARCH OF THE LIVING</em>

Dr. Majid Al Sarrah, mede-oprichter van Sharaka, die ook Israël en Yad Vashem heeft bezocht, schreef: “Vandaag staan ​​we samen met onze Joodse broeders en zusters over de hele wereld. De Holocaust was een misdaad tegen de Joden die zonder reden voortkwam uit haat en discriminatie. Nooit meer!”

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)