Dit is Israëls inzending voor het Eurovisiesongfestival

Screenshot YouTube

De Israëlische inzending voor het komende Eurovisiesongfestival in Rotterdam, is klaar en volgens velen is Eden Alena een kanshebber om het songfestival te winnen.

Nadat het songfestival in 2020 niet door kon gaan vanwege de coronapandemie hebben de tekstschrijvers de tijd genomen om ‘Set me Free’, de inzending van Israël, een aantal aanpassingen te laten ondergaan.

Maar veel fans van het Eurovisiesongfestival zijn verrast door de nieuwe versie omdat het in feite een bijna geheel nieuw nummer is geworden. Velen zeggen bovendien zeer onder de indruk te zijn van het laatste deel van het nummer en de verbazingwekkende vocale vaardigheden die Eden laat horen.

Vergelijkingen als Eden “is de nieuwe Ariana Grande of Mariah Carey, zijn niet van de lucht”.

Afijn, oordeel zelf wat u er van vindt:

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)