Rustige nacht in Israël

Foto redactie

Israël had woensdag een relatief rustige nacht van bijna acht en een half uur zonder raketaanvallen. De rust duurde tot donderdagochtend.

Het raketvuur vanuit Gaza nam de afgelopen nacht grotendeels af. De laatste aanval vond net na 1 uur ‘s nachts plaats en was gericht op de stad Kiryat Malachi. Ongeveer 80 raketten waren in de uren daarvoor vanuit Gaza op Israël afgeschoten. Zeker 10 daarvan kwamen tot ontploffing in de Gazastrook.

Wel voerde zette IDF haar campagne tegen het uitgestrekte tunnelnetwerk van Hamas voort. Tientallen aanvallen werden in de ochtenduren op de ondergrondse terroristische doelen in de Gazastrook uitgevoerd. Het aantal en de intensiteit van de aanvallen waren aanzienlijk lager in vergelijking met eerdere dagen van gevechten, aldus verschillende media.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!