Tel Aviv wil buitenlandse toeristen terug

Tel Aviv – We’re Getting There

Tel Aviv heeft het nu wel gehad met het coronavirus. Meer dan 80% van de bevolking is gevaccineerd, alle bars, resturants, theaters en musea zijn weer geopend. Alleen de buitenlandse toeristen missen nog.

Om de aandacht van toeristen wereldwijd aan te wakkeren die de stad vanaf 23 mei weer mogen bezoeken, is Tel Aviv een internationale videocampagne begonnen onder de naam “Tel Aviv – We’re Getting There”. Het humoristische filmpje is hierboven te bewonderen.

Tel Aviv kende voor de uitbraak van de coronapandemie een recordjaar met in 2019 bijna 3,8 miljoen overnachtingen in lokale hotels en een gemiddelde bezettingsgraad van 76%. Toerisme uit het buitenland droeg 1,1 miljard euro bij aan de lokale economie in 2019. Bijna driekwart (74%) van alle buitenlandse aankomsten in Israël bezocht Tel Aviv in 2019, volgens gegevens gedeeld door het Ministerie van Toerisme.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)