IDF haalt nazivlag neer in Palestijns dorp

Palestijnse demonstranten hebben zaterdag een nazivlag met het hakenkruis opgehangen in het dorp Beit Ummar op de Westelijke Jordaanoever bij Hebron.

De vlag was bevestigd aan elektrische kabels in de buurt van een post van het Israëlische leger. Een IDF soldaat haalde de vlag met 1 schot neer.

Palestijnen gebruiken wel vaker het swastika-symbool bij protesten tegen Israël.

In augustus van dit jaar hebben Palestijnen die protesteerden tegen een illegale Israëlische buitenpost op de Westelijke Jordaanoever een Davidster in combinatie met een hakenkruis in brand gestoken.

Palestijnen in Gaza aan de grens met Israël tonen hun sympathie voor Hitler en het Nationaal Socialisme.

In 2018 vlogen Palestijnen aan de grens met Gaza met een vlieger gemarkeerd met een hakenkruis en droegen ze een benzinebom naar Israël.

Palestijnen in Gaza laten vlieger op met hakenkruis.

De banden tussen het nationaal socialisme en de Palestijnen gaan terug tot de opkomst van het nazisme in Duitsland. De grootmufti van Jeruzalem, Amin al-Hoesseini, wwrd hartelijk door Hitler’s in Berlijn ontvangen en rekruteerde moslims voor Waffen-SS divisies.

Winkel in Gaza

Reichsführer der SS Heinrich Himmler, stuurde de grootmoefti in 1943 een telegram ter gelegenheid van de “onzalige” Balfour declaratie, waarin hij schreef dat “de strijd tegen het wereldjodendom vanaf het begin een principe [is] geweest van de Duitse nationaal-socialisten, en dat het regime altijd “met bijzondere sympathie” de strijd heeft gevolgd van “vrijheidslievende Arabieren”, vooral die in Palestina tegen de Joden strijden.”

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!