Jentl van de week: Jozefien

Jozefien zoekt een vent met uitstraling. Uiterlijk is onbelangrijk, maar een poenig type wil ze niet, en ook geen watje.

Jozefien is een kleine superslanke vrouw met halflange blonde krullen. Ze is elegant gekleed, een vlotte vertelster met veel humor, maar zeker niet oppervlakkig. Op 19-jarige leeftijd vertrok ze met haar zes poezen naar Canada. Daar trouwde ze met een Joodse man. Ze werd daar Joods en leefde traditioneel. Helaas hield het huwelijk geen stand en na terugkeer naar Nederland woont ze nu met haar 13 jarige zoon in het westen van het land.

Ze werkt als artsenbezoekster, is 43 jaar maar ziet er veel jonger uit. Jozefien houdt van gezellig uitgaan en lekker eten. Ze rookt, maar zou er mee kunnen stoppen. Zij is het alleen zijn spuugzat en wil graag een nieuwe relatie.

Door haar huwelijk is ze erachter gekomen dat ze het prettig vindt om met iemand met een Joodse achtergrond in contact te komen Ze zoekt een vent met uitstraling; geen poenig type en geen watje. Uiterlijk is onbelangrijk, het gaat om uitstraling. Die moet haar raken. Ze gaat hier in Nederland niet vaak naar de synagoge maar ze zou het best prettig vinden om wel te gaan. Een orthodoxe man ziet ze niet zitten Haar hobby is schilderen (kunst). Nog niet zo lang geleden ontdekte ze het en sindsdien is dat haar grootste hobby

Wilt u meer weten over Jozefien of informatie over de werkwijze van Jentl dan kunt u bellen met Evelien op 06 212 90 696 of een e-mail met uw vragen over partnerbemiddeling bij Jentl sturen naar: jentlzoekt@zonnet.nl.

Voor alleenstaanden met een Joodse achtergrond die op zoek zijn naar een Joodse levenspartner is er de Stichting Jingles. Bemiddeling na een kennismakingsgesprek met een van de consulenten van Jingles kost ? 150. Wilt u eerst meer informatie over de werkwijze of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek dan kunt u ons op maandag tussen 10 en 16 uur bellen: 0182 68 99 12. U kunt ook op het antwoordapparaat inspreken op welk nummer u teruggebeld wilt worden en een e-mail kunt u sturen naar: stichtingjingles@zonnet.nl. Lea Pagrach-van Coeverden kunt u ook bereiken via: 06 51 90 25 30.