Jingle van de week: Jaime

Jaime werd in 1955 geboren in Zuid-Amerika. Zijn vader is overleden; zijn moeder woont er nog. Hij bezoekt haar en heeft zijn drie broers regelmatig. Hij studeerde in Nederland aan de Landbouwhogeschool in Wageningen. Na die studie is hij naar Israël gegaan waar hij zijn vrouw ontmoette met wie hij negen jaar getrouwd is geweest. Er zijn geen kinderen.

?Ik was best wel gelukkig maar ik miste toch iets. Misschien ook omdat ze niet Joods was,? aldus Jaime die zeer vlot van de tongriem is gesneden. Hij praat makkelijk en heeft er geen probleem mee om een kijkje te geven in zijn privé-leven. Hij heeft beslist een sterke vrouw nodig!

Het is een slanke man met kort geknipt grijs haar. Hij draagt een moderne bril, hij is 1.78 meter, en hij ziet er vlot uit. Hij werkt in het midden van het land. ?Ik heb eigenlijk een erg gezellig leven en ik ben niet wanhopig. Maar een lieve, intelligente vrouw die niet dik is en ook nog kinderen wil, daar heb ik wel behoefte aan,? zegt hij eerlijk.

Waarom zou ù niet proberen om via Jingles een partner te vinden?

Bent u geïnteresseerd in deze ?Jingle? neem dan contact met ons op. In opdracht van deze Jingle zullen we u dan eerst uitnodigen voor een gesprek met een van de consulenten en bespreken of u een geschikte kandidaat bent. Mocht dat niet zo zijn dan hopen we u na inschrijving desgewenst met iemand anders in contact te kunnen brengen!

Stichting Jingles zoekt partners voor Joodse alleenstaanden die op zoek zijn naar een Joodse levenspartner. Bemiddeling na een kennismakingsgesprek met een van de consulenten van Jingles kost ? 150. Wilt u eerst meer informatie over de werkwijze of een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek dan kunt u ons op maandag tussen 10 en 16 uur bellen: 0182 68 99 12. U kunt ook op het antwoordapparaat inspreken op welk nummer u teruggebeld wilt worden en een e-mail kunt u sturen naar: stichtingjingles@zonnet.nl. Lea Pagrach-van Coeverden kunt u ook bereiken via: 06 51 90 25 30.
Klik HIER voor de website van Stichting Jingles.

Heeft u een andere Joodse achtergrond en zoekt u ook een partner? Wellicht is inschrijving bij Jentl dan een goede optie. Mail naar: jentlzoekt@zonnet.nl of bel Evelien op 06 212 90 696.