Joods.nl is terug!

Na een afwezigheid van vijf lange weken is joods.nl terug op internet, vol goede moed voor een grootse digitale toekomst.

Met blijdschap en trots geven redactie en bestuur van joods.nl kennis van de wedergeboorte van wat door velen al liefdevol ‘joods Nederland’ werd genoemd.
We zijn uit de crash herrezen met een totaal vernieuwd uiterlijk en een moderne, gebruiksvriendelijke interface, voor zowel bezoekers als medewerkers.

Hoewel het de afgelopen weken werkelijk niet meeviel om de moed niet te verliezen klonk met enige regelmaat die onvolprezen Cruyff-tekst ‘alle nadeel heeft zijn voordeel’ door de redactieburelen.

De redactie werd overstroomd met bezorgde emails wat er toch aan de hand was en waarom er al zo lang geen nieuwsbrief meer was gekomen, vragen waarop aanvankelijk ook onze technici geen eenduidig antwoord wisten te geven.

U hebt gemerkt dat de technische problemen met de server en de database meer tijd in beslag genomen hebben dan we aanvankelijk voorzagen, en we hebben ook nog niet alles terug kunnen plaatsen.
Zo missen we nog het Forum, de Chat en de Dating, de Nieuwsbrief zal nog even op zich moeten laten wachten en ook zitten er nog grote hiaten in ons artikelenarchief en in onze Loeach.
Samen met een aantal vrijwilligers doen we alles wat in ons vermogen ligt om op zo kort mogelijke termijn, maar toch zeker voor het einde van deze maand, weer helemaal in ‘oude staat’ terug te zijn.

Voor de nieuwsbrief kunt u zich voorlopig aanmelden door HIER te klikken, of gebruik te maken van de knop Lid worden in de rechterbovenhoek.

Logins en wachtwoorden (met de daaraan gekoppelde emailadressen) die voorheen toegang gaven tot het Forum, de Chat of de Dating zijn NIET meer geldig!

We vragen u wel om nog een beetje geduld: we zullen de komende tijd ongetwijfeld kinderziektes tegenkomen, soms zullen we zelfs weer even offline zijn, maar het allerbelangrijkste is dat we weer een echte eigen joods.nl website hebben!

Namens het hele team van joods.nl wensen wij onze bezoekers van harte welkom terug!

Raya Lichansky
hoofdredacteur joods.nl