Jentl van de week: Eva

Eva zoekt een man die, net als zij, een beetje de krant leest en intellectuele belangstelling heeft, maar een gewichtige titel hoeft hij niet te hebben.

Een leuk hoofd met warrige krullen met hier en daar een speld om de ogen vrij te houden. Eva (geboren in 1944) is een charmante vrouw van 1 meter 72 met een goed figuur. Zij is een artistieke vrouw met talent voor tekenen en beeldhouwen en daar ook haar beroep van gemaakt heeft. (door het geven van lessen is zij financieel zelfstandig). Ze komt uit een groot gezin, met een joodse vader, maar het was niet echt leuk thuis. Ze gaat niet vaak naar sjoel maar voelt zich wel sterk verbonden met de joodse tradities.

Eva heeft verschillende relaties gehad in haar leven. Uit één van deze relaties is haar dochter geboren. Zij studeert in Amsterdam en ze hebben heel veel contact met elkaar.

Eva heeft leuke bruine ogen en draagt een bril die ze steeds op en afzet. Het is net of ze nog niet helemaal aan dat ding gewend is. Ze drinkt graag een glaasje wijn, als rode loper voor de conversatie. Eigenlijk heeft ze een hekel aan roken maar wanneer iemand dat heel belangrijk vindt, is er altijd wel een oplossing te vinden. Echt heel erg dol op koken is ze niet; ze is meer een voorstander van de snelle gezonde hap, maar voor anderen doet zij graag haar best. Ze vindt het heerlijk om vrienden te ontvangen en lekker te kletsen. Ze wil graag iemand ontmoeten die, net als zij, een beetje de krant leest en intellectuele belangstelling heeft. Een Professor Doctor Ingenieur is heus niet nodig, maar ze houdt heel veel van oude muziek en het bezoeken van tentoonstellingen en ze zou het prettig vinden, wanneer je daar een beetje over van gedachten kunt wisselen. Dit is de achterliggende gedachte, zeker niet de status of het geld.

Wilt u meer weten over Eva of informatie over de werkwijze van Jentl dan kunt u bellen met Evelien: 06 212 90 696 of een e-mail met uw vragen over partnerbemiddeling bij Jentl sturen naar jentlzoekt@zonnet.nl.

Jentl werkt voor singles met een Joodse achtergrond die een partner zoeken met een zelfde achtergrond, bijvoorbeeld iemand met een Joodse vader of iemand die Joods is geworden.