Le-CHAI-im Pesach-actie 2006

Dit jaar valt Pesach op 13 april, er is dus nog voldoende tijd om de Pesach-actie van de drie Nederlandse afdelingen van B’nai Brith te steunen. Met ùw hulp kan de eindstand van vorig jaar – 1500 pakketten! – zeker worden overtroffen!

De B’nai B’rith afdelingen Hilleel (Amsterdam), Hollandia (Rotterdam) en Montefiore (Amersfoort) organiseren net als vorig jaar gezamenlijk de actie La-CHAI-im om de Israëlische organisatie Hineni te helpen zoveel mogelijk behoeftigen een mooie Pesach te bezorgen.

Door de langdurige voortschrijdende economische neergang in Israël zijn steeds meer mensen in zodanig armoedige omstandigheden komen te verkeren dat zelfs eerste levensbehoeften als dagelijkse maaltijden niet meer vanzelfsprekend zijn.

B’nai B’rith wil, in samenwerking met Hineni, de Israëlische organisatie voor dak- en thuislozen en terreurslachtoffers, een zo groot mogelijk aantal behoeftigen voor Pesach een levensmiddelenpakket bezorgen.

De kosten voor een pakket, waarvan de artikelen in Israël gekocht worden, bedragen euro 18 = Chai!

Klik op het logo om naar de website van B’nai B’rith Hilleel te gaan. Daar vind u o.a. informatie over deze en andere acties.

Wij rekenen op Uw steun!


Voor deze actie zijn certificaten beschikbaar.

Wij hopen uw fiscaal aftrekbare gift voor een Le-CHAI-im pakket te mogen ontvangen. Vermeld daarbij: Pesach actie en of u een certificaat wilt hebben.

Bij voorbaat onze hartelijke dank!

B’nai B’rith Hilleel
Bank :45.28.78.845
Amsterdam
B’nai B’rith Hollandia
Giro: 136509
Rotterdam
B’nai B’rith Montefiore
Bank: 37.47.12.832
Amersfoort

B’nai B’rith werkt uitsluitend met vrijwilligers. Daardoor komt de volle 100% van uw gift bij de behoeftige!

Advertentie (4)