Jom HaVoetbal 2006 – een superfeest!

Jom Havoetbal staat dit jaar in het teken van het WK voetbal. 71 teams uit 6 landen zullen in 183 wedstrijden de competitie aangaan om de ‘Jewish World Cup’. De jeugdvelden zullen versierd zijn in de kleur van de deelnemende landen.

Het aantal deelnemende teams ligt 20% hoger dan vorig jaar. Samen met de verwachte ruim 2000 bezoekers kan Jom HaVoetbal tot de grootste Joodse voetbaltoernooien ter wereld worden gerekend.

B’nai Brith verzorgt de deelname van het team Hineni uit Israël. Dit team bestaat uit slachtoffers van terreuraanslagen. Deze organisatie houdt tijdens JomHaVoetbal een loterij waarbij 2 kaartjes te winnen zijn voor het WK. Het Joods Zorgcircuit en joods.nl hebben een drietal teams in de sportkleren gestoken en zijn aanwezig met een niet te missen eigen stand, en ook de Collectieve Israël Actie CIA geeft acte de présence.

28 mei, 8.30-17.00
AFC, De Boelelaan 50, Amsterdam,
toegang volwassenen EUR 2
jeugd EUR 1
info: www.jomhavoetbal.nl