Franchisen in Israël

Op 24 en 25 oktober wordt in Tel Aviv voor de tweede keer de Israël’s International Franchise Fair and Business Opportunities Fair (IIFF) gehouden. De beurs is interessant voor ondernemingen die willen expanderen in de snel groeiende markt van Israël.

De IIFF is de enige beurs in het Midden Oosten waar ondernemingen zichzelf kunnen presenteren aan potentiële franchisenemers. Op de beurs wordt alle gelegenheid geboden om franchisegevers en franchisenemers te ontmoeten, er zijn forums en presentaties van internationaal bekende franchise experts.

Israël heeft een groot potentieel gezien de specifieke groepen, waaronder nieuwe immigranten, die graag een onderneming starten. Daarnaast zijn er ook ondernemers aanwezig uit Egypte en Jordanië.

Investeren in Israël betekent investeren in een groeiende westerse markt, welke zeer open staat om nieuwe westerse trends op te pakken. In de afgelopen vijftig jaar is Israël opgeklommen tot de vierde plaats op de wereldranglijst als het gaat om economische creativiteit. Net als andere westerse landen is ook Israël een consumerende maatschappij, waarvan het inkomen per hoofd hoger ligt dan andere landen in het Midden Oosten.

Voor meer informatie over deze beurs kunt u de website bekijken: www.iiff.co.il