“How ya do do do doing?”

Sarith Kopinsky was met een vriendin ‘in de stad’, en vraagt zich af: "Wat is er toch met die mannen aan de hand?"

We lopen langs de onder vrouwen risicovolle gebieden, oftewel de gevarenzone. In dit gebied bevinden zich namelijk de schoenenwinkels. We moeten onszelf weerhouden naar binnen te gaan, omdat we weten dat dit uitje ons dan echt te veel geld zal gaan kosten. Met pijn en moeite lopen we toch door.Opeens trekt iets anders onze aandacht. We merken dat in de afgelopen 100 meter die we hebben gelopen we al meer dan 50 opmerkingen van jongens hebben gehoord. De vriendin waarmee ik door de stad loop, kijkt opeens verbaasd naar me, ze vraagt of ik heb gehoord wat die jongens zeiden….. Ik heb geen idee. Ze vertelt mij lacherig dat ze zeiden dat wij op de traditionele ?maffiavrouwen? lijken. Ik moet bekennen dat ik die opmerkingen zelden te horen krijg van dat soort mannen.Na 50 meter is het weer zo ver……. een man loopt op ons af en vraagt stoterig how ya do do do doing? Mijn vriendin heeft het gehad en schreeuwt F*ck off met je dodododing! Ik ga helemaal stuk van het lachen en zij moet ook vreselijk lachen.Als ik bijna thuis ben, dank ik G?d dat ik niet 24 uur in de stad ben, want ik zou gek worden van al die mannen en hun opmerkingen. Ik zeg duidelijk ‘bijna thuis’ want geloof het of niet, op die laatste 100 meter komt er iemand op me af. Hij vraagt hoe ik aan dat goddelijke lichaam kom……. Ik sta verbaasd.Net als je denkt dat je het ergste hebt gehad gebeurt er dit…….Als ik niet reageer en doorloop merkt hij dat hij een beetje erg voor schut staat en gilt hij dat hij me wel krijgt……Wat is het toch met mannen en die stomme acties? Die trucjes werken niet, dat is wetenschappelijk bewezen.Ik geloof toch dat het bij mannen in het bloed zit, het merendeel is toch wel rokkenjager van beroep. Veel vrouwen zullen het ze niet nadoen, ik zie ons al met zijn alleen in de stad schreeuwen dat die jongen echt gigantisch lekker is en dat hij eruit ziet alsof hij echt voor mij uit de hemel is komen vallen en dat G?d nu een engeltje mist. Oh oh oh, misschien is dat wel een idee. Gezellig met de meiden de hele dag de stad in en lekker gillen!Ik moet zeggen dat ik met mijn hobby wat meer kans van slagen heb.De schoenenwinkels en kledingwinkels vergen namelijk niet zoveel van je stembanden.Misschien dat het bij mannen van nature in hun bloed zit, ik doe het ze niet na en ik weet zeker dat veel vrouwen het ook wel leuk vinden het kan natuurlijk ook wel een boost voor je zelfvertrouwen zijn, maar ja ik hou het toch liever bij mannen die conversaties met je aangaan……….