Het bruisende nachtleven in Israel

Vakantie in Eilat
Vakantie in Eilat

Als je aan Israel denkt, denk je al gauw aan het ArabischIsraelisch conflict en de vele oorlogen die hebben plaatsgevonden. Wat maar weinig mensen weten is dat Israel een bruisend nachtleven heeft. Zoals Tel-Aviv als “sexy city aan de Middellandse Zee”, met haar heerlijke strand, lekkere eten, vele clubs, bars en andere uitgaansgelegenheden. En Eilat, hét Israëlische party en zonovergoten badplaats aan de Rode Zee, waar jonge Israëliërs maar al te graag naartoe gaan in hun vrije tijd. Maar ook de vele festivals in de Negev woestijn en de natuur feesten in het Noorden zijn een unicum in het Midden-Oosten en trekt top DJ’s van over de hele wereld naar de Joodse Staat. Conclusie, ook Joden kunnen feesten!

Klik op link hieronder voor een filmpjes die u meenemen in de wereld van een feestend Israel…

Advertentie (4)