X Factor Israel winnares is Filipijnse Rose Fostanes

X Factor IsraelDe X Factor Israel winnares is Rose Fostanes, een Fillipijnse die in Israel werkt in de zorgverlening. De programmamakers hebben familieleden uit de Filipijnen over laten vliegen voor de finale. De Filipijnse president Benigno Simeon Cojuangco Aquino III was er zelf van op de hoogte en noemde het “een overwinning, ook voor het Filipijnse volk”. De Filipijnse ambassadeur in Israel Genoroso DG Calonge verklaarde: “Dit bewijst dat je het in Israel kan maken, waar je ook vandaan komt, hoe oud je ook bent”. Vanaf haar eerste auditie was Fostanes geliefd bij de jury en kijkers.

Ze zong liedjes als Frank Sinatra’s My Way, Queen’s Bohemian Rhapsody, Shirley Bassey’s This is My Life, Lady Gaga’s Born this Way, Kelly Clarkson’s Because of You, Alicia Keys’ If I Ain’t Got You, en Sweet Dreams van Eurythmics.

De zangeres: “Dit is een belangrijk moment in mijn leven. Ik heb nooit erkenning gekregen, niemand kende mij. Nu kent iedereen mij, ik denk dat iedereen in Israel mijn naam kent. Het is heel grappig.

Bron: Israel21C.org

Advertentie (4)