‘Maffia-moord’ in Haifa

Western_Haifa_from_the_air In de Israëlische stad Haifa is vandaag op klaarlichte dag een 43-jarige man in zijn auto doodgeschoten. Het slachtoffer is een onderwereldfiguur.

Volgens JPost vond de liquidatie plaats in de HaMeginim Street. Twee passagiers in het voertuig van de crimineel raakten lichtgewond.

Korte tijd na de schietpartij ontvluchtte een man op een motorfiets de plaats delict, zo verklaarden getuigen. Politieagenten hebben inmiddels controlepunten ingericht in een poging de schutter te vangen.

Recente aanslag in Eilat

Zaterdagnacht raakten in Eilat al drie kinderen gewond bij een aanslag op de crimineel Niv Alush. Later die nacht werd het huis van Michael Mor, een rivaliserende gangster tot wiens bende Alush eerst behoorde, onder vuur genomen. Agenten arresteerden Alush de volgende ochtend op verdenking van betrokkenheid bij de beschieting.

 (Foto dankzij Wikimedia Commons)

Advertentie (4)