Professor Israël troost baby

baby-uni

Foto’s van professor Sydney Engelberg die tijdens een college in Jeruzalem een baby’tje van een van zijn studentes op de arm neemt, zijn viraal gegaan op sociale media. De onophoudelijk huilende koter werd door de geleerde man getroost, terwijl hij doorging met de les.

Sarit Fishbaine, de dochter van de hoogleraar Organisatie & Gedrag, had de foto’s (zie beneden) van de man en de baby geüpload op Facebook, zo meldt JPost. Volgens de vrouw moedigt haar vader regelmatig studentes aan om kleine kinderen naar zijn college’s mee te nemen. Ook staat hij hen toe ze de borst te geven in de collegezaal. “Toon me een andere professor die zoiets doet”, schreef Fishbaine. “Want mijn vader is simpelweg de beste in de hele wereld.”

De foto’s ontvingen tot dusver ruim 50.000 likes op Facebook en werden meer dan 4.300 maal gedeeld.

(foto dankzij Pixabay)

Advertentie (4)