Gewonden na gewelddadige week Jeruzalem

Flickr_-_Israel_Defense_Forces_-_Palestinian_Rioters_in_El-Arrub
In een week vol gewelddadigheden in en rond Jeruzalem zijn de afgelopen week meerdere gewonden gevallen. Dinsdag werden een bus en twee auto’s met stenen bekogeld. Hierbij raakten vier Israëliërs en een Palestijn gewond. Allen zijn naar het Hadassah Ziekenhuis in Jeruzalem vervoerd waar ze aan hun lichte verwondingen zijn geholpen.

Een vader en zijn tweejarig kind raakten gewond toen het voertuig waar ze in zaten op de snelweg door stenen werd bekogeld. De baby raakte gewond door glasscherven. Woensdag raakte een Israëlische soldaat in Jeruzalem gewond toen een explosief naar hem werd gegooid en afging. De soldaat werd in licht kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen. Het is al enige tijd onrustig in en rond Jeruzalem. Met name de Jeruzalem Lightrail moet het regelmatig ontzien.

Foto: IDF

Advertentie (4)