Hartstichting: De collectebus van Yoni

Hartstichting-yoni-vromenIk ben Yoni Vromen, 28 jaar en woon in Amsterdam. Vorig jaar heb ik voor het eerst collecte gelopen bij mij in de buurt en dit jaar wil ik het groter aanpakken, naast de collecte te lopen wil ik ook een online collectebus hebben om mijn familie, vrienden en relaties de mogelijkheid te geven te doneren. Mijn vader is sinds oktober 2000 zwaar hartpatiënt en inmiddels drager van een LVAD (Steunhart). Met liefde en met heel mijn hart zet ik me daarom in voor de Hartstichting.

Mijn streefbedrag is EUR 1.800,- , 100x het symbolische bedrag CHAI (Hebreeuws voor leven), met een waarde van 18,-. Vanzelfsprekend zal elk bedrag bijdragen om mijn streefbedrag te realiseren.

Klik hier en doe een gift in de collectebus van Yoni.

Advertentie (4)