Nederland neemt afscheid van Rabbijn Evers

R Evers 2014'Uit dankbaarheid voor zijn jarenlange grote inzet en betekenis voor het Nederlandse Jodendom krijgt rabbijn Raphael Evers een receptie aangeboden. De avond is de gelegenheid voor iedereen om van rabbijn Evers afscheid te nemen, hem te bedanken en geluk te wensen.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 22 september in de aula van basisschool Rosj Pina, en staat in het teken van zijn afscheid in verband met de benoeming van rabbijn Evers tot opperrabbijn van Düsseldorf.

Gastspreker op deze avond is rav Pinchas Goldschmidt, opperrabbijn van Moskou en President van de Conference of European Rabbis.

De receptie wordt georganiseerd door de vier organisaties waar rabbijn Evers aan verbonden is geweest: Nederlands-Israëlitisch Kerkgenootschap, Nederlands Israëlietisch Seminarium, JBO/Rosj Pina, synagoge Kehilas Ja’akow.

Advertentie (4)