Benjamin Netanyahu in Nederland

Netanyahu in NederlandDe Israëlische premier Benjamin Netanyahu is vandaag en morgen in ons land. Vandaag werd hij hartelijk ontvangen door onder anderen koning Willem-Alexander en premier Rutte, met wie hij een werklunch had. Morgen bezoekt Netanyahu de Tweede Kamer. Het bezoek van Bibi vindt plaats in het kader van het bilaterale samenwerkingsforum met Nederland.

Een paar honderd pro-Israelische en pro-Palestijnse demonstranten waren op de been. Daarover schreef Netanyahu op zijn Facebook pagina het volgende:

Thank you to everyone in the Netherlands who rallied in support of Israel and stood against a campaign of hate. I saw you as I was entering Noordeinde Palace in order to meet with the king of the Netherlands, Willem-Alexander. I was very moved!

Lees ook:

Netanyahu bezoekt Arabische school in Israël

Advertentie (4)