Maccabi Nederland: KICK-OFF avond Maccabiade 2017

Maccabiade 2017 in Israel

Morgenavond vindt de officiële kick-off avond plaats van de Maccabiade 2017 in Israël. De Nederlandse delegatie van Joodse topsporters voor de aankomende Maccabiade in Israël staan onder auspiciën van Maccabi Nederland.

Goed nieuws voor alle Nederlandse sporters met een Joodse achtergrond, Maccabi heeft laten weten dat er nog plaatsen beschikbaar zijn om mee te doen met de Maccabiade 2017, ook wel de ‘Joodse OIympische Spelen’ genoemd. Het sportfestijn is één van de grootste sporteventementen ter wereld.

De kick-off avond zal morgenavond plaatsvinden in de Amsterdamse Club Abe (Amstelstraat 30) en zal haar deuren openen vanaf 20:00. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via games@maccabi.nl.

Ook zal Carina Benninga aanwezig zijn als gastspreker. Benninga is een ex-hockeyspeelster, Nederlands Olympisch kampioene in 1992 en zelf ooit deelgenomen aan de Maccabiade.

Maccabi is de grootste Joodse sportvereniging van ons land. De sportvereniging biedt Joodse Nederlanders een scala van te beoefenen sporten aan, waaronder tennis, karate, zaalvoetbal, golf, hockey, bootcamp, combat (zelfverdediging), bridge en schieten. Daarnaast is er een Kids Club voor de jongste leden.

Volg Maccabi op Facebook voor het laatste Maccabiade nieuws.

Advertentie (4)