Nederlandse rechter beloont Jodenhaat

Yasmina Haifi over ISIS en zionisten op TwitterYasmina Haifi, voormalig PvdA-raadslid in Den-Haag en werkzaam bij het Nationaal Cyber Security Center, twitterde in de zomer van 2014: ‘ISIS heeft niets met Islam te maken… is vooropgezet plan van zionisten die bewust Islam willen zwart maken’. Haifi werd per direct op non-actief gesteld en later ’voorwaardelijk ontslagen’.  Ze mocht haar baan houden, maar voelde zich monddood gemaakt. Haifi ging tegen deze beslissing in beroep.

Uit processtukken die pas deze week naar buiten zijn gekomen, blijkt dat Haifi in het gelijk is gesteld. De Haagse rechtbank is van mening dat de justitieambtenaar te zwaar is gestraft en daarom recht heeft op een financiële compensatie. De wereld op z’n kop.

Voor deze rechtbank is er geen zwaarwegend belang gebleken dat juist déze justitieambtenaar een grotere verantwoordelijkheid heeft en zich zou moeten onthouden van samenzweringstheorieën, laat staan het actief verspreiden daarvan op social media.

De rechters financieren met deze uitspraak openlijk Jodenhaat, of in het beste geval, achterlijke complottheorieën van een ambtenaar die rechtstreeks heeft gewerkt onder de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding. Met dank aan deze rechters zullen wij niet instaat zijn om effectief terrorisme te bestrijden.

Advertentie (4)