Maccabi Future Leaders Forum

In navolging op het succesvolle eerste seminar in het DeLamar Theater is het Future Leaders Forum (FLF) terug! FLF richt zich op ambitieuze young professionals en studenten die in zichzelf, in elkaar en in de gehele Joodse gemeenschap willen investeren.

Dit event staat in het teken van “Medische Etiek”. Hoe verhoudt de Joodse identiteit en cultuur zich in de Medische Wereld? Hoe run je een Ziekenhuis? Mogen Joden organen doneren? Is een Brit Mila ethisch verantwoord? Om dit thema vorm te geven krijgen wij onder andere een unieke rondleiding achter de schermen in het AMC, spreken we met Hans Romijn (Voorzitter RvB AMC) en Arnon Kater (internist, medisch onderzoeker en bestuurder van de Brith Mila comissie) en de oprichter van het Gilat Theater! Ook staat er een activiteit gepland met de Gilat Stichting die middels theater kinderen in het ziekenhuis een lach op het gezicht tovert!

Wil jij hier graag bij zijn? Dat kan!
Stuur voor 28 mei een mailtje naar flf@maccabi.nl met daarin een korte motivatie (+/- 5 zinnen) waarom jij hierbij wilt zijn.

Eigen bijdrage: €10,-
Tijd: 14:30 – 18:00

www.maccabi.nl