Kijkcijfers Sanne Wallis Show compleet ingestort na anti-Israël parodie

De kijkcijfers van het door antisemitisme beschuldigde Sanne Wallis de Show zijn tot een minimum gekelderd. Wist het programma afgelopen week nog 862.000 kijkers te trekken, gisteren waren er nog minder dan de helft over.

Sanne Wallis de Vries heeft afgelopen week veel commotie over haar heen gehad wegens een parodie op het nummer Toy van Netta. Daarin nam ze de wijze waarop Israël zich heeft verdedigd tijdens de gewelddadige Gaza-demonstraties op de korrel. Kritiek is op Israël is één, maar Wallis vond het kennelijk nodig om er nog een sausje niet mis te verstane Jodenhaat overheen te gooien. De parodie zit vol met klassiek anti-joodse stereotypen, waaronder over Joden en geld. Wallis zelf heeft de hele week gezwegen over alle commotie.

Het programma had eveneens moeite om publiek aan te trekken voor haar afgelopen show. Op Twitter promootte Sanne Wallis daarom gratis kaartjes welke hilarische reacties teweegbracht van Twitteraars. Zo reageerde Azi uit Amersfoort: “Thanks, but no thanks. I’m not your toy!!”

 

Deel dit artikel met je vrienden: