Jigal Krant wint Het Gouden Kookboek 2018

Kookboek Jigal Krant TLVDe winnaar van Het Gouden Kookboek 2018 is culinair journalist en schrijver Jigal Krant met het kookboek TLV. De uitreiking heeft plaatsgevonden op de vooravond van de kookboekenweek, die afgelopen zaterdag van start is gegaan.

Het kookboek van de Amsterdamse Jigal staat boordevol recepten en verhalen uit Tel Aviv. Koop hier het kookboek TLV bij Bol.com

Ook presentator Paul de Leeuw is gek op het kookboek van Krant: “Ik ben verliefd op Tel Aviv en het kookboek TLV van Jigal Krant. Zo ben ikzelf thuis af en toe in Tel Aviv.” Ook laat de tv-maker weten hij bij het koken uit TLV het liefst muziek luistert van de voormalig Israëlische songfestivalkandidaat Harel Skaat.

Bekijk in onderstaand filmpje hoe Jigal Krant witte asperges in de geest van de kookstijl van Tel Aviv maakt: