Esther Voet: “Ik vertrek”

“Ik vertrek, het is mooi geweest”, zegt Esther Voet in een redactioneel hoofdartikel in het NIW deze week. De hoofdredactrice van het oudste nieuws- en opinieblad in Nederland vertrekt naar het beloofde land.

Over tien jaar NIW zegt de hoofdredactrice: “Ik heb deze tien jaar met hart en ziel ingezet voor Joods Nederland, voor de strijd tegen antisemitisme, voor een beter begrip van de positie waarin Israël zich bevindt, als hoofdredacteur van het NIW, als directeur van CIDI, en daarna weer als hoofdredacteur van het NIW.”

Tijd om het stokje over te dragen aan niemand anders dan Arnon Grunberg, een groot fan van het 155 jaar oude NIW.

Esther vond de dagen voor Poerim en Pesach de beste tijd om haar beslissing bekend te maken.

Lees hier het hele artikel en wat Esther in Israel gaat doen

UPDATE: Bovenstaande nieuws van Esther Voet blijkt een Poeriem-grap.

Advertentie (4)