Zeven Israelische uitvindingen voor ouders die altijd maar druk zijn

Het is geen geheim dat ouders het tegenwoordig druk hebben. Vooral jonge ouders die een carrière opbouwen en daarnaast het huishouden draaiende moeten houden hebben het niet makkelijk.

Maar gelukkig komt de “start up nation” om de hoek kijken. Hier zijn zeven uitvindingen uit Israel die drukke ouders hulp wilt bieden.

1. Figure8 carpooling app 

 

Een App waarmee ouders carpoolgroepen kunnen vormen, zonder zeurende telefoontjes of last-minute afzeggingen. Ouders communiceren alleen via de Android- of iOS-app, die kan worden bijgewerkt of ge-updated voor wat betreft, bijvoorbeeld, ophaaltijden.

2. TytoHome exam kit 

Met deze app ga je niet meer naar de huisarts als je kind ziek is. Via de App heb je contact met je arts en kan hij “op afstand” een diagnose stellen. Meer info via de bovenstaande link van TytoHome.

3. Time Tooo om internet gebruik te beperken

Met deze app beperk je op een simpele manier de tijd dat je kind internet gebruikt. Met één druk op de knop is de internetverbinding van het apparaat dat door je kind wordt gebruikt verbroken.

4. Medisafe medicijnen management app

Geen gedoe meer over welke medicijnen je moet innemen en wanneer. Deze app regelt het allemaal voor je.

5. Temi personal robot 

Deze robot houdt niet alleen je kinderen in de gaten of leest ze een verhaaltje voor het slapen gaan voor. Het toont ook video’s en gaat via stemcommando’s naar websites.

6. FoldiMate machine die de was vouwt

De was opvouwen, wie doet het niet? Deze FoldiMate doet het voor je waardoor je je beperkte tijd voor andere zaken kan gebruiken.

7. Family Dinner Bell app

In de categorie “heb ik dat nu echt nodig”. Met deze app maak je een “groep” aan en hoef je nooit meer te roepen: “Etenstijd, aan tafel allemaal”.

Advertentie (4)