Madonna heeft de video van haar optreden in Tel Aviv laten bewerken en zingt niet meer vals

Veel kritiek kreeg Madonna over zich heen na haar optreden tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival. Met name het vals zingen werd haar niet in dank afgenomen, schrijft de Jerusalem Post.

Kranten in heel Europa kwamen met artikelen hierover. Emma Wortelboer merkte het al op voordat ze de punten van Nederland bekend ging maken.

En wat heeft Madonna gedaan? Die postte een bewerkte versie van de show online waar haar vocale onvolkomenheden niet meer te horen zijn. Het blijkt dat het audio gedeelte is bewerkt. In de clip is de zang verschillend dan van haar live-uitvoering en dat ging niet geheel onopgemerkt.

“Het is bewerkt. Wanneer je het vergelijkt met de originele uitvoering op het Eurovisie Songfestival  in Tel Aviv is het helemaal niet hetzelfde”, schreef een commentator. Een andere criticus voegde eraan toe: “Wat is er gebeurd met de originele zang! Ik zag de livestream en haar stem was ECHT anders. ”

Hoe het dan nu klinkt kunt u zien in onderstaande video:

Advertentie (4)