Nederland succesvol op de European Maccabi Games in Boedapest

Maccabi Nederland gaat lekker op de European Maccabi Games in Boedapest. Het voetbalteam rolde Italie op met 6 -2 door twee goals van Yves Vorst en Ori Schnapper en goals van Sam Leijen en Dolev Kinsbron. Met 6 punten uit twee wedstrijden is het voetbalteam op weg naar goud.

Het vrouwen hockeyteam won hun laatste wedstrijd met 1-0 van Argentinie en behaalde daardoor de gouden medaille. Een fantastische prestatie van dit geweldige team, bijeengebracht door Chef de Mission Eyal van de Hart met de hulp van Peter Eiselin. Niet onvermeld mag blijven dat deze prestatie ook te danken is aan de coaches Eric de Lange en Vincent van de Burgt die in slechts drie maanden dit team tot een hechte en onverslaanbare eenheid hebben gesmeed.

En dan was er ook goud en zilver voor de wielrenners. Ed Hasselman won de gouden medaille en Alden Chazzan won zilver. Voorwaar een fantastische prestatie.

Een big mazzaltov is hier op zijn plaats. En we wachten op de nieuwe medaille-regen voor het Nederlandse Maccabi team in Boedapest.