Burgemeester Jersey City: ‘Schutters wilden joodse school ingaan waar 50 kinderen waren’

Screenshot YouTube

De burgemeester van Jersey City is er zeker van dat de naast de supermarkt gelegen yeshiva het eigenlijke doelwit van de twee terroristen was; overlevende verteld zijn verhaal; orthodox Joodse gemeenschap haalt binnen 20 uur 50.000 dollar op voor familie van vermoorde politieagent.

De burgemeester van Jersey City, Steven Fulop, is er vrij zeker van dat de twee terroristen die in een koosjere supermarkt drie mensen vermoorden, van plan waren de naastgelegen yeshiva in te gaan waar op dat moment 50 kinderen aanwezig waren.

Fulop schreef in een tweet: “Mijn mening, nu er steeds meer informatie bekend is geworden, is duidelijk; het doelwit van de twee terroristen was de 1 meter verder gelegen deur van de yeshiva waar op dat moment 50 kinderen waren.”