Raymond Schloss winnaar “Uri Coronel vrijwilligers award” 2020

Raymond Schloss, tweede van links met zijn prijs. Foto Maccabi Nederland

De sportvereniging Maccabi Nederland heeft op hun Facebook pagina bekend gemaakt dat Raymond Schloss de winnaar is van de Uri Coronel vrijwilligers award 2020.

Raymond werd op zijn 17e lid van de sportvereniging Maccabi en is een bevlogen vrijwilliger. Hij heeft er full time baan aan voor alles wat hij voor SV Maccabi doet.

Zo heeft hij zijn hart en ziel gestoken in het verhuizen van SV Maccabi naar de nieuwe locatie. Dit kostte hem ontelbare uren werk en veel hoofdpijn, maar hij zette desondanks door.

Zijn droom is om nog een 100 meter baan aan te leggen, daar is hij dan ook continu mee bezig. Ook gaat hij met Denise naar meetings voor hun eigen bedrijf en vraagt regelmatig of iemand nog een braakliggend terrein heeft voor een baan voor SV Maccabi. Hij is altijd met Maccabi bezig.

Raymond is een disciplinaire sportman. Hij houdt niet van flauwekul, hij is serieus in alles wat hij doet. In een jaar rent hij maar liefst zes marathons, de Big Six. Voor de Maccabi Fun Day vorig jaar was hij onmisbaar om de 1 km en de 5 km te regelen en te leiden.

Hij zet zijn eigen mensen in het zonnetje, hij is nooit voor zichzelf bezig, alleen met anderen.

Hij is er altijd als eerste en gaat als laatste weg ook al heeft hij geen dienst. Hij voelt zich verantwoordelijk voor de hele tent. Vandaar dat een dankbaar Maccabi Nederland hem de Uri Coronel vrijwilligers award voor 2020 toekent.