Hoe Israel de woestijn groen en vruchtbaar maakt.

In de Arava kleurt de woestijn groen . Screenshot Youtiube

In het kader van onze serie ‘Israël komt naar u toe, zolang u niet naar Israël kunt komen’, brengen we vandaag een bezoek aan de Arava regio waar u kunt zien en ontdekken hoe Israël de woestijn groen maakt en er landbouw wordt bedreven.

Verschillende lezers stelden ons namelijk hoe het komt dat Israël de woestijn groen maakt en er zelfs landbouw wordt bedreven.

De Ararva regio in de Negev woestijn, 97 km ten zuid oosten van Beersheva en 149 ten noorden van Eilat, is daar het beste voorbeeld van en wij raden u aan daar een bezoek aan te brengen tijdens uw volgende reis naar Israël.

Onderstaande video’s geven U een goed beeld van Israëls drip systeem en de Arava.

Advertentie (4)