Zes Israëlische startups de het werken vanuit huis makkelijker maken

De snelle wereldwijde verspreiding van coronavirus (Covid-19) heeft miljoenen mensen over de hele wereld in quarantaine geplaatst. Nu veel bedrijven en bedrijven overschakelen naar werken op afstand, hebben velen hun keuken of salontafel omgetoverd tot geïmproviseerd kantoor.

Hieronder staan ​​vijf in Israël gevestigde startups die online werktools aanbieden die kunnen helpen de overgang een beetje eenvoudiger en een stuk productiever te maken.

Monday.com

Screenshot YouTube Monday.com

Zelfs in onze normale kantoorroutine kan het moeilijk zijn om een ​​groot team te managen, maar vanuit huis kan het nog veel moeilijker zijn. Monday.com Labs Ltd. biedt zijn service aan organisaties en bedrijven, zoals academische instellingen, productiebedrijven en de horeca, en helpt teamleiders taken toe te wijzen en de voortgang, schema’s en budgetten bij te houden. Ongeveer 80.000 organisaties gebruiken het bedrijfsplatform volgens bedrijfsverklaringen, waaronder fastfoodketen McDonald’s, media-streamingbedrijf Hulu LLC, website-bouwbedrijf Wix.com Ltd. en de Deense brouwerij de Carlsberg Group.

Reach

Reach Digital Inc. ontwikkelt een dienst voor klantbetrokkenheid, waarmee bedrijven online transactionele vergaderingen kunnen houden. De service van het bedrijf helpt bij het afronden van transacties, inclusief papierwerk met identiteitsverificatie-processen, die op afstand functioneren als onderdeel van een realtime sessie. Via de service kunnen bedrijven handtekeningen verzamelen en een video-opname maken van de transactie van de klant en hun interactie met de vertegenwoordiger van het bedrijf.

Webcand

Foto Webcabd

Webcand ontwikkelt een online service die helpt bij het faciliteren van video-sollicitatiegesprekken om het wervingsproces te stroomlijnen. Kandidaten filmen zichzelf terwijl ze vooraf gedefinieerde vragen van het bedrijf beantwoorden. De service van het bedrijf omvat ook functies zoals het plannen en ontvangen van meerdere video-interviews tegelijk, het uitnodigen van verschillende sollicitanten om een ​​geautomatiseerd interview via e-mail of sms bij te wonen, en het creëren van een online database van potentiële kandidaten. Het bedrijf vermeldt Toyota, Amdocs en Teva Pharmaceutical Industries Ltd. als klanten.

Chatway

Screenshot YouTube

Chatway Inc. ontwikkelt een online zakelijke chatservice die bedoeld is om bedrijven te helpen met teambeheer en samenwerking. Het platform van het bedrijf bood gedeelde cloudopslag, co-auteur notities, organiseerde groepstaken met gemeenschappelijke takenlijsten, waardoor gebruikers gesprekken op de werkplek konden omzetten in bruikbare items op hun agenda.

Connecteam

Screenshot

Connecteam Inc. ontwikkelt een mobiele bedrijfsoptimalisatieservice die is ontworpen om bedrijven te helpen bij het maken van hun eigen mobiele apps voor het beheer van hun personeel. Het systeem van het bedrijf kan worden geïntegreerd met een online platform om mobiele trainingshandleidingen te maken, communicatie tussen managementteams en werknemers tot stand te brengen en leidinggevenden te helpen bij het bewaken en beheren van hun externe medewerkers. Beschikbare functies die aan de app-functies kunnen worden toegevoegd, zijn onder meer een tijdklok voor de werknemer, plannings hulpmiddelen en handleidingen voor personeelstraining.

Advertentie (4)