NOS gaat opnieuw in de fout

baked.byrena
KUNAFA NABLUSIYA! 🇵🇸 Perfected my Kunafa recipe after all the feedback I received!!! 🥰 For all the Kunafa experts, this is Kunafa Nabulusiya, Kunafa from Nablus, Palestine 🇵🇸 I hope I can make all my diasporas extra happy with the taste of home ❤️✨ #palestine #freepalestine #kunafa #kunafah #arab #arabfood #dessert #baking

De NOS is niet vies van wat pro-Palestijnse propaganda, zo blijkt uit een artikel op de website van de NOS afgelopen maandag.

Het is niet de eerste keer dat de NOS onbewust een artikel plaatst wat lovend is voor de Palestijnen en negatief over Israël.

Deze keer had de NOS het idee opgevat een paar interviews te plaatsen naar aanleiding van het einde van de Ramadan.

Prima idee, (interviews met Joden na Pesach heb ik nooit gezien) en een van de geïnterviewden is ene mevrouw Rena Morad uit Schiedam.

Nog steeds niets aan de hand zou je denken. Tot blijkt dat deze dame een amateur banketbakker is en fervent voorstander van een ‘vrij Palestina’.

Niet dat de NOS daarover praat, wel drukken ze haar recepten af waarbij ze de hashtag Palestina bij laten staan:

Terecht schrijft Gideon van der Sluis op Twitter: “Stel dat NOS over Jom Kipoer schrijft, met een ziek #moslimvrijIL, zou ophef dan ook wegblijven?”

Opnieuw laat de NOS hiermee duidelijk blijken naar wie hun voorkeuren uitgaan, het is zeker dat dit niet naar de Israël is.

U weet als Nederlandse belastingbetaler in ieder geval hoe goed uw belastingcenten door de NOS worden gebruikt.

Misbruikt.