Chabad on Campus gaat samenwerking aan met Carrière-coach Erik Meijer

Erik Meijer, carrière-coach

Per 1 september 2020 gaat ‘Chabad on Campus’ een samenwerking aan met carrière-coach Erik Meijer.

Veel Joodse Young Professionals maar soms ook studenten kwamen bij Chabad on Campus met vragen omtrent carrière keuzes. Na jarenlange studie bleek het werk niet geheel aan te sluiten op de wensen en ambities van de persoon. Ook door de corona problematiek merkten wij dat er behoefte is aan extra professionele begeleiding op dit gebied.

Door de samenwerking met Erik Meijer, voormalig bankdirecteur bij de ABN AMRO en universitair geschoold als coach, denken wij onze studenten en young professionals ook op dit gebied beter te kunnen ondersteunen.

“Wij zijn enthousiast dat Erik Meijer, een veelgevraagd coach, bekend en ervaren met de materie, bereid is om de jongeren tegen een gereduceerd tarief te helpen”. Aldus Yanki Jacobs, studentenrabbijn en directeur van de Chabad on Campus Nederland.

Meer informatie via info@chabadoncampus.nl

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!