Het ongekende verhaal van Ohad Roisblatt

Wees getuige van het ongekende verhaal van Ohad Roisblatt, gewond geraakt op 22-jarige leeftijd tijdens operatie Protective Edge.

“Het kostte me een paar maanden om te begrijpen dat een persoon die door het hek naar Gaza overstak om de staat Israël te verdedigen, als een heel andere persoon terug kan keren.”

Ohad was commandant van een verkenningseenheid van Golani tijdens de operatie Protective Edge in Gaza. Op 20 juli 2014 werd zijn eenheid geraakt door antitankraketten. Ohad raakte ernstig gewond en verloor zeven van zijn manschappen. Hij onderging twee operaties aan zijn benen en linkerarm en bracht enkele maanden in het ziekenhuis door.

Na een jaar van intensieve revalidatie besloot Ohad dat de beste revalidatie voor hem was om terug te keren naar het leger. Hij keerde terug als officier op de prestigieuze Militaire Academie in Haifa om daar trainingen te geven

Luister op 26 augustus om 20.00 uur naar Ohad’s verhaal en ga met hem in gesprek tijdens de live zoom meeting van Beit Halochem. Meld je hieronder aan.

Aanmelden: https://beithalochem.nl/ohad-roisblatt/

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)