Waar is het geld van Libanon?

Screenshot YouTube

Sinds 2019 heeft de Libanese bevolking te lijden onder de ergste economische en gezondheidscrisis van het land in decennia. De prijzen van voedsel, brandstof en huishoudelijke goederen zijn uit de hand gelopen en burgers hebben beperkte toegang tot voeding, kleding en onderdak.

Uit wanhoop en zonder vooruitzichten neemt de Libanese bevolking in steeds grotere getale voortdurend deel aan protesten tegen corruptie van zowel Hezbollah als de Libanese regering.

Terwijl de Libanese bevolking het moet doen zonder basisbehoeften, stuurt Iran de Libanese terroristische groepering Hezbollah voorraden geavanceerde wapens en daarnaast ook honderden miljoenen dollars per jaar om terreur te financieren.

Het is tijd voor de Libanese regering om een ​​einde te maken aan de gewelddadige aanvallen van Hezbollah op Israël en in plaats daarvan te investeren in de bevolking van Libanon.

Het wordt tijd dat de westerse landen zich realiseren dat er zich in Libanon een ramp afspeelt waar miljoenen onschuldige Libanese burgers zijn onderworpen aan de grillen van Hezbollah en hun Iraanse bazen.

Lees ook:
Libanon voor beginners. Wat is er aan de hand?

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)