Fiverr helpt kleine bedrijven online te gaan

Screenshot The Shift

Het Israëlische bedrijf Fiverr heeft een nieuwe dienst opgezet die bedrijven helpt ontwerpers en ontwikkelaars te vinden, zodat ze hun activiteiten naar een online omgeving kunnen verplaatsen om beter het hoofd te bieden aan de uitdagingen veroorzaakt door de coronavirus-pandemie.

De nieuwe freelance dienst van Fiverr maakt deel uit van een initiatief van het in Tel Aviv gevestigde bedrijf The Shift, een resourcehub die zich specifiek richt op kleine bedrijven die hun bedrijfsactiviteiten naar een online omgeving willen verplaatsen.

“Overal ter wereld worstelen bedrijven met de gevolgen van de pandemie, en de gedachte om zichzelf online volledig opnieuw uit te vinden, kan een ontmoedigende ervaring zijn”, zegt Gali Arnon, chief marketing officer bij Fiverr, in een verklaring.

Voor degenen die nieuw zijn bij het maken van een website, zal het gematchte talent hen tijdens het proces begeleiden, zei Fiverr in een verklaring.

The Shift toont ook echte verhalen van bedrijven over de wereld over hoe ze deze uitdaging hebben aangepakt.

The Shift volgt op de lancering van Fiverr’s SMBHelp-informatiecentrum in maart, dat is opgericht om kleine bedrijven te helpen om te gaan met de impact van COVID-19.

De Fiverr-website verbindt bedrijven van elke omvang met freelancers die digitale diensten aanbieden in meer dan 400 categorieën en acht branches, waaronder grafisch ontwerp, digitale marketing, programmeren, video en animatie. In de twaalf maanden eindigend op 30 juni 2020 kochten 2,8 miljoen Fiverr-klanten een breed scala aan diensten van freelancers uit meer dan 160 landen, aldus de verklaring.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!