Tientallen vooraanstaande Israëlische zakenmensen bezoeken Dubai

Screenshot YouTube

Als onderdeel van een delegatie onder leiding van de voorzitter van Bank Leumi dr. Samer Haj Yehia en CEO Hanan Friedman bezoeken tientallen vooraanstaande Israëlische zakenmensen op dit moment Dubai, meldt financiële krant Globes.

Het doel van het bezoek is om commerciële samenwerking tussen de landen aan te moedigen, waarbij individuele ontmoetingen worden georganiseerd tussen zakenmensen uit Israël en de VAE.

De met een door Bank Leumi gehuurd vliegtuig in Dubai aangekomen Israëlische delegatie bestaat uit een groot aantal van de belangrijkste Israëlische zakenmensen onder wie, FIMI Opportunity Funds oprichter en CEO Ishay Davidi, Elco Holdings Ltd. co- CEO Danny en Mikey Salkind, Dune International voorzitter Mickey Dayan, Afifi voorzitter en eigenaar Ahmed Afifi, Fox-Wizel Ltd. eigenaar en CEO Harel Wizel, medeoprichter en CEO Alfa Partners, Viola Group general partner Avi Zeevi, Harel Insurance Investments en Financial Services Ltd. vice-voorzitter Ben Hamburger, CEO van Orian Chen Lamdan, voorzitter van Tidhar Construction Gil Geva, Enlight Renewable Energy Solutions Ltd. (TASE: ENLT) CEO Gilad Yavetz, General Partner van Israel Growth Partners (IGP) en oprichter Haim Shani, managing partner van Herzog Fox & Neeman advocatenkantoor Adv. Meir Linzen, voorzitter van Nacre Capital Moti Shniberg, CEO van Start-Up National Central Prof. Eugene Kandel, co-CEO van Altshuler -Shaham, Ran Shaham, Shikun & Binui Holdings Ltd. voorzitter Tamir Cohen, Israir Airlines and Tourism Ltd. CEO Uri Sirkis, Ta’avura Holdings CEO Zvi Livnat, voorzitter van Assouta Medical Centers, prof. Shuki Shemer, evenals senior executives van Bank Leumi.

Alle deelnemers zijn voorafgaand aan de reis getest op COVID-19. Naast ontmoetingen met hooggeplaatste economische- en regeringsfunctionarissen, zal de Israëlische delegatie door Dubai reizen en de stad bekijken tijdens een offshore cruise. De vraag om in de delegatie te zitten was groot en voor veel zakenmensen die zich hadden aangemeld was geen plaats meer in het vliegtuig.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!