Als het lukt zijn veel Israëlis blij ‘7-Eleven komt mogelijk naar Israël’

Screenshot YouTube

Het kleding- en huishoudartikelen bedrijf Fox en het airconditioningbedrijf Electra hebben naar verluidt de handen ineengeslagen om 7-Eleven winkels in Israël te openen. Volgens een bericht op Channel 12 zijn deze Israëlische bedrijven in vergevorderde stadia van de onderhandelingen zijn om de keten naar het Heilige Land te brengen.

De twee bedrijven hebben een memorandum van overeenstemming (MoU) met 7-Eleven ondertekend om de winkels te exploiteren en zijn van plan om de komende jaren ongeveer 250 vestigingen te openen, aldus The Marker.

Er zijn in het verleden meerdere pogingen geweest om het bedrijf naar Israël te halen, maar deze keer lijkt het erop dat de plannen echt zullen slagen, aangezien Fox en Electra de investeerders waarschijnlijk in de komende dagen van het proces op de hoogte zullen stellen.

Opgericht in 1927, is 7-Eleven momenteel actief in 17 landen over de hele wereld, waaronder de Verenigde Arabische Emiraten , Zweden, China, Australië, Zuid-Korea en meer landen.

De producten die bij 7-Elevens worden aangeboden, variëren afhankelijk van het land, dus Israël krijgt mogelijk niet exact dezelfde producten als de VS of andere landen.

Het bedrijf heeft een winkel met een grote verscheidenheid aan koosjer voedsel en koosjere hotdogs in Monsey, NY, en veel van zijn producten zijn over het algemeen koosjer in veel filialen in de VS.

Eerder dit jaar opende de keten zijn 71.100ste winkel. Meer dan 65 miljoen klanten worden elke dag over de hele wereld door het bedrijf bediend en ongeveer elke drie en een half uur wordt ergens in de wereld een nieuwe 7-Eleven gebouwd.

De keten is de nieuwste Amerikaanse voedselaanbieder die zich op de Israëlische markt begeeft, nadat KFC voor de vierde keer in Israël vestigingen openden.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)