Emmy Award voor Israëlisch bedrijf Sound Radix

Het winnende apparaat. Foto Sound Radix

Het Israëlische bedrijf Sound Radix kreeg voor haar Auto-Align Post, dat fase- / tijdcorrecties van een opname met meerdere microfoons maakt, op 29 oktober een Emmy Award uitgereikt bij de 72ste Engineering Emmy Awards.

In de persverklaring van Television Academy staat te lezen dat “door de vertraging en fase tussen de giek- en lavaliermicrofoons dynamisch te corrigeren terwijl ze door de set bewegen, automatiseert deze tool wat voorheen een arbeidsintensieve taak was voor geluidsbewerkers in de hele branche”

Ter ere van ontwikkelingen in de omroeptechnologie, werden de Engineering Emmy’s van dit jaar uitgereikt aan negen bedrijven en vijf personen. Sound Radix was een van de zeven die erkend werden in de categorie van uitzonderlijke technische ontwikkelingen.

In een Facebookpost schreef het bedrijf: “Wauw, we hebben geen woorden … We zijn nederig en zeer dankbaar aan de leden van de academie voor het eren van ons met de Engineering Emmy Award voor Auto-Align Post”.

“Omdat we weten onder welke druk goede afdelingen vaak staan ​​om deadlines te halen, is het buitengewoon lonend om te weten dat we hebben geholpen om een ​​zware klus een beetje gemakkelijker te maken. We willen dat de audiogemeenschap weet dat er meer hulp van ons komt! “

Mocht u geïnteresseerd zijn in Auto-Align Post, via deze link naar de website van het bedrijf kunt u het apparaat voor 299 dollar kopen.

.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!

Advertentie (4)