Israëlische startup wint internationale Real Estate Tech Award

Voor het eerst in het zevenjarig bestaan van de internationale Real Estate Tech Award (RETA) heeft een Israëlische startup de prijs gewonnen. De Israëlische startup Jones won de Real Estate Tech Award voor 2020

De RETA’s worden gesponsord door het multinationale bedrijf JLL Technologies en erkennen geavanceerde bedrijven die een integrale rol spelen bij het bevorderen van technologie in de industrie. De prijzen worden uitgereikt door CREtech, het grootste evenement-, data- en content platform in de technische vastgoedsector.

Jones, dat in 2017 door Omri Stern en Michael Rudman werd opgericht, maakt software die verzekeringsactiviteiten automatiseert voor eigenaren, exploitanten, aannemers en bouwers van commercieel onroerend goed.

Het bedrijf werkt samen met JLL en met andere gevestigde vastgoedgroepen, waaronder de beheerders van gebouwen in New York City waarin Google, Empire-winkels en Goldman Sachs zijn ondergebracht.

“Bij Jones streven we ernaar software te bouwen die het risico- en nalevingsproces in onroerend goed radicaal vereenvoudigt”, zegt Omri Stern, oprichter en CEO van Jones. “We doen dat met een combinatie van naadloze workflows, kunstmatige intelligentie en managed services die onze klanten helpen om het zware werk van het voltooien van het risico- en compliance proces met huurders en leveranciers overbodig te maken.”

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!