Nieuw equity crowdfunding platform gelanceerd in Israël

Ter illustratie. Screenshot Augmind

Een nieuw in Israël gelanceerd equity crowdfunding-platform met de naam InvestiNation, biedt geaccrediteerde investeerders in de Verenigde Staten in een vroeg stadium toegang tot Israëlische startups in een verscheidenheid aan markten, waaronder fintech, ed-tech en de groeiende gebieden van bouw- en vastgoedtechnologies.

Geaccrediteerde beleggers (particulieren, banken, makelaars of trusts) kunnen via InvestiNation ervoor kiezen om te investeren in individuele startende bedrijven, durfkapitaalfondsen of een beheerd indexfonds, schrijft ISRAEL21C.

Het platform biedt in eerste instantie toegang tot deze zes Israëlische startups:
• Augmind : maakt 3D-content voor mobiele, augmented reality– en virtual reality-applicaties
• Enerjoy : een machine learning en gamification-oplossing die medewerkers motiveert om de verkoopdoelen en doelen van het bedrijf te halen
• MyTower : een online vastgoedbeheerplatform voor gebouwbeheerders en gebruikers
• SolidBlock : gebruikt asset-tokenization om onroerend goed om te zetten in een verhandelbaar financieel product
• Trusstor : maakt het verzamelen en gebruiken van kwaliteitsgegevens mogelijk voor kritische ‘ bouwinformatie ‘
• StructShare: is een online platform dat inkoop- en materiaalverwerking-workflows voor aannemers automatiseert, leveranciers verbindt en de communicatie stroomlijnt

InvestiNation maakt deel uit van de Besadno- groep, die kantoren heeft in Tel Aviv, Jeruzalem en Wall Street.

Oprichter en voorzitter Eli Gross is een oprichter van Besadno en managing partner van B-Seed en BuiltUp Ventures. Managing Partner Amos Meron is een serieel ondernemer die gedurende zijn carrière in meer dan 20 startups heeft geïnvesteerd.

InvestiNation CEO Oded Eliashiv is ook managing partner van gelieerde bedrijven B-Seed en BuiltUp Ventures, een in Tel Aviv en New York gevestigd durfkapitaalbedrijf.

“Het InvestiNation-team maakt gebruik van zijn praktijkervaring, uitgebreide due diligence-proces en geavanceerde methodologieën om de meest veelbelovende bedrijven te identificeren onder honderden opkomende Israëlische startups, en helpt hen te begeleiden op een versneld pad van groei en succes,” Zei Eliashiv.

“Nu Covid-19 de manier verandert waarop mensen investeren, misschien wel permanent, stelt ons platform wereldwijde kapitaalinvesteerders in staat gemakkelijk toegang te krijgen tot het beste van wat de Startup Nation te bieden heeft.”

Gross voegde toe: “Naast het financieel investeren in onze partnerbedrijven, speelt het InvestiNation-team een ​​actieve rol bij het ontwikkelen en implementeren van sterke go-to-market-middelen en -strategieën. Als mentor maken we gebruik van onze uitgebreide investeringsexpertise, vaardigheden voor het opbouwen van bedrijven en diepgaande marktkennis om het succes van een startup te vergemakkelijken. “

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!