13 december gratis online Chanoeka concert

Chanuka concert in het Concertgebouw. Foto Stichting Chanukah Concert

Het jaarlijkse B’nai B’rith Hilleel Chanoeka concert gaat dit jaar toch door. Alhoewel het vanwege de beperkingen door het coronavirus niet mogelijk is het jaarlijkse concert in een zaal met toeschouwers te houden, hebben extra sponsors ervoor gezorgd dat het concert nu gratis online is te bekijken.

Het concert vind plaats in de sfeervolle Uilenburgersjoel in Amsterdam en dankzij een sponsorbijdrage van de Joodse Gemeente Amsterdam en Cefina wordt het mogelijk gemaakt dat je er toch bij kunt zijn.

“Want we vinden het belangrijk dat het concert ondanks alles doorgaat en we willen de Joodse gemeenschap en alle overige belangstellenden die vanwege corona thuis zitten met Chanukah verblijden met dit online evenement”, zegt het bestuur van de Stichting Chanukah Concert.

Het Maestro Jules Orkest o.l.v. Jules van Hessen is al begonnen te repeteren en ook alle overige voorbereidingen zijn in volle gang. Het beloofd opnieuw een prachtig programma te worden waar u zeker van zult genieten. En vanwege de omstandigheden eentje om nooit te vergeten.

We zullen op deze plek binnenkort aankondigen hoe je het B’nai B’rith Hilleel Chanukah Light! Concert, op zondagavond 13 december om 20:00 uur online kunt zal kunnen bijwonen. Hou deze datum en tijdstip dus gewoon in je agenda.

We “zien” je graag op zondagavond 13 december! En we hopen dat je volgend jaar in levende lijve aanwezig zult zijn bij het B’nai B’rith Chanukah Concert 2021.

Ontvang gratis onze nieuwsbrieven!